Skip to content
Sök

Höghöjdsbana

Hur högt vågar du gå?

Här bjuds deltagarna på utmaningar utöver det vanliga. Höghöjdsbanan är belägen uppe i trädkronorna med utmaningar på 5-12 meters höjd. Redan på 5 meter ovan mark pirrar det härligt i magen!

Här provar deltagaren sina gränser tillsammans med trygg och välutbildad personal. Höghöjdsbanan är en upplevelse för livet, där varje steg är ett utvecklande steg! Dessa banor riktar sig primärt mot personlig utveckling, men självklart med omgivande grupp som fint stöd. Gruppens uppmuntran får ofta individen att våga anta utmaningar som man aldrig trodde sig kunna klara.

Tidsåtgång ca 1,5-3 timmar beroende på gruppens storlek och mod.

Pris
Skolklasser/föreningar      225 kr/person
Privatpersoner/företag      445 kr/person

Vilka kan gå banan?

Aktiviteten passar företagsgrupper, föreningar, skolklasser och privatpersoner, eller varför inte en svensexa eller möhippa. Att gå höghöjdsbanan är ett riktigt äventyr som lämpar sig för allt från större grupper till en enskild familj.

  • Från 11 år och uppåt
  • För grupper på minst 6 personer
  • Max 120 kg
  • Minst 130 cm lång

Hur klättringen går till?

Vår höghöjdsbana ligger direkt intill skogen och Ekolns vatten, där ni som grupp utmanas av olika hinder på hög höjd. Äventyret går att ta sig igenom på olika sätt, då banan delar upp sig både högre upp, för den modige, samt kortare rutter, för den som tycker fem meter är tillräckligt utmanande. Under aktiviteten är deltagarna säkrade med sele i vajer och guidade av en till tre utbildade instruktörer.

Alla deltagare säkrar sig själva och får en säkerhetsgenomgång innan de går upp i banan. En stege tar dig upp i banan och därefter beger du dig ut bland träden. Höghöjdsbanan består av allt från gångbroar till vippbrädor och ziplines. De första plattformarna är på dryga fem meters höjd, men sen kan du välja att ta den högre rutten som till slut kommer ta dig till en plattform på 12 meters höjd.