Skip to content
Sök

Vattenskoj

Vattenskoj

Välkommen till KFUM Alnäs på daglägret Vattenskoj. Lägret vänder sig till barn med funktionshinder i åldern 10–17 år. Vi seglar, paddlar, fiskar och åker på båtutflykter. Ledarna är handplockade för detta läger och har stor erfarenhet av lägerverksamhet för barn med särskilda behov.

Under sommaren finns det två lägerveckor att anmäla sig till. De pågår mellan kl 10.00-15.00 under vardagarna. Anmälan skickas till kansli@kfumuppsala.se. Ange deltagarens namn, personnummer och kontaktuppgifter till dig som anhörig samt ev. önskemål om specialkost.

Vi har plats för 7 deltagare per läger. Först till kvarn gäller! 750 kr vilket inkluderar ledare, aktivitet, lunch och försäkring. Betalning görs, efter att ni fått en plats bekräftad, till KFUM Uppsalas bankgiro: 200–5767, märk betalningen med Vattenskoj + vecka + barnets namn.

KFUM Alnäs Friluftsgård är belägen på Mälarvägen 14–16 i södra Uppsala. Det går att åka med Alnäsbussarna till och från lägret. Uppge om ni önskar det vid anmälan.

Vi ser fram emot att få ge er en givande vistelse med många skratt och att ni lämnar oss fyllda av energi och en längtan att återvända.

Medföljande assistent/förälder

I det fall att barnet behöver extra assistans kan ledsagare eller förälder närvara under lägret. Det går även bra att åka med Alnäs bussar och äta lunch till självkostnadspris.