Skip to content
Sök

Vattenskoj

Vattenskoj

Välkommen till KFUM Alnäs på daglägret Vattenskoj. Lägret vänder sig till barn med funktionshinder i åldern 9–18 år. Vi seglar, paddlar, fiskar och åker på båtutflykter. Ledarna är handplockade för detta läger och har stor erfarenhet av lägerverksamhet för barn med särskilda behov.

Under sommaren finns det två lägerveckor att anmäla sig till. De pågår mellan kl 10.00-15.15 under vardagarna. Anmälan görs precis som våra andra läger via Sportadmin. Bokningen öppnar 5 mars och finns här.

Vi har plats för 7 deltagare per läger. Först till kvarn gäller! 750 kr vilket inkluderar ledare, aktivitet, lunch och försäkring. Betalning görs via Sportadmin.

KFUM Alnäs Friluftsgård är belägen på Mälarvägen 14–16 i södra Uppsala. Det går att åka med Alnäsbussarna till och från lägret. Uppge om ni önskar det vid anmälan.

Vi ser fram emot att få ge er en givande vistelse med många skratt och att ni lämnar oss fyllda av energi och en längtan att återvända.

Medföljande assistent/förälder

I det fall att barnet behöver extra assistans kan ledsagare eller förälder närvara under lägret. Det går även bra att åka med Alnäs bussar och äta lunch till självkostnadspris.