Skip to content
Sök

samarbete

Samarbete för alla

Samarbetsövningar för allt från personalgrupper till lag i idrottsföreningar och privatpersoner. Passen genomförs alltid med våra instruktörer.

På Alnäs bygger vi våra samarbetspass utifrån modellen TSU, (Trygghet, Samarbete, Utmaning), en äventyrsmetodik som utgår ifrån upplevelsebaserat lärande enligt konceptet Project Adventure.

Enligt TSU är tryggheten grunden för att utvecklas. ”Utmaning efter eget val” är därför en viktig del då det är viktigt att individen själv sätter sin egen nivå och får möjlighet att utmana den med stöd från gruppen.

Samarbetspaket

Tillsammans med våra instruktörer möter grupperna ett antal utmaningar, alla med den gemensamma nämnaren att det bara finns ett sätt att lösa problemet – att samarbeta.

Ni kan välja att komma till oss på Alnäs eller till vår Scoutstuga i Vårdsätraviken.  I pausen samlas vi runt lägerelden eller på verandan och fikar och reflekterar tillsammans.

2-3 timmars samarbetsövningar. Minst 6 personer.

Pris:

  • Privatpersoner/företag 445 kr/person                 
  • Skolor/föreningar 225 kr/person 

SKOLSAMARBETE

För skolklasser har vi vårt upplägg ”Skolsamarbete” – då klasserna i smågrupper kör samarbetsövningar tillsammans med våra instruktörer i 50 minuter. Detta upplägg är ett populärt inslag på friluftsdagar.

Pris: 100:-/person

Pris & bokningsförfrågan

Skolklasser/föreningar: 225 kr/person

Skolsamarbete: 100 kr/person

Privatpersoner/företag: 445 kr/person

Kontakta oss på bokning@kfumalnas.se