Skip to content
Sök

Personaldag

”Det bästa med vår personaldag på Alnäs var att få vara i en fantastisk miljö och samtidigt stödja en bra verksamhet!”

”Trevlig personal och bra samarbetsövningar – kunnig, säker, proffsig, utmanande!”

”När vi åkte till Alnäs var det med förhoppningen om en trevlig konferens. Den fantastiska maten, närheten till vattnet och den mysiga miljön gjorde att vi åkte därifrån inspirerade, motiverade och redo att ta oss an organisationens kommande utmaningar.”

Boka er konferens eller personaldag på Alnäs

Är ni intresserade av en aktivitetsdag för er personal? Vi har konferens- och möteslokaler för mindre och större grupper. Hos oss kan ni få ett aktivt möte genom att gå vår höghöjdsbana, paddla kanot eller ha samarbetsövningar. Vi erbjuder fika, lunch och middag. Hör av er så lämnar vi förslag på upplägg och pris.

Fem skäl till varför ni ska komma till oss:

  • 20 minuter från centrala Uppsala
  • Bra kommunikation hit med cykel, buss och bil
  • Möjlighet till bad och bastu
  • Naturnära med Ekoln som närmsta granne och fina promenadstråk
  • Allt överskott går oavkortat till vår barn- och ungdomsverksamhet

NI VET VÄL ATT NI BIDRAR TILL ATT BARN OCH UNGDOMAR SKA FÅ EN TRYGG OCH AKTIV FRITID VARJE GÅNG NI BOKAR NÅGOT HOS PÅ ALNÄS?

Vi är tacksamma för att ni har ert möte eller aktivitet hos oss! Allt överskott går oavkortat till vår barn- och ungdomsverksamhet. Alnäs ägs och drivs av den ideella barn- och ungdomsföreningen KFUM Uppsala. När ni har er konferens, möte eller aktivitet hos oss bidrar ni till att vi kan fortsätta att bedriva och utveckla Alnäs för de unga. Tack!

Vill ni bidra ännu mer till vår verksamhet? Runda upp er faktura eller läs mer om olika former av samarbeten nedan.

För bokningsförfrågan

Kontakta oss på bokning@kfumalnas.se

Vår naturnära friluftsgård

Alnäs ligger naturnära vid Ekoln och bara 20 minuter från centrala Uppsala. Vi har flera lokaler av olika slag som lämpar sig för både mindre och större grupper. Här kan ni ha er workshop för arbetsgruppen eller en mindre konferens med aktiviteter och catering eller grill. Det finns fina promenadstråk längsmed vattnet och upp i skogen eller varför inte ta ett dopp i sjön, vi har bastu för den som vågar sig på ett vinterbad. Hör av er till oss om hur ni vill ha ert möte. Vi är vana med att ta emot grupper och företag och är flexibla i vårt erbjudande.