Skip to content
Sök

Jobba på Alnäs sommarveckor

Vill du jobba på Alnäs?

– Ansökan för sommaren 2021 är stängd –

Vi fixar sommarlovets bästa vecka för närmare 2 500 barn i Uppsala varje sommar. Nu söker vi dig som vill hjälpa oss att göra det möjligt. Sök senast den 20 januari 2021.

Vi söker nu folk till alla delar som behövs för att göra lägret så bra som möjligt för de barn som kommer dit.

Sommarledare: Ledarna är de som håller energin uppe i våra barngrupper. Kommer på roliga lekar. Badar och gör utflykter.

Kockar: Har du erfarenhet av storkök? Vi serverar upp till 400 portioner om dagen och behöver duktiga kockar.

Assistenter: Vissa barn behöver extra stöd. Det har de möjlighet att få hjälp med från en av våra assistenter som har avsatt tid för ett eller ett fåtal barn.

Reception: Är du en administrativ klippa? Receptionen hjälper till med all kontakt med föräldrar, bussar, bokningar, gör scheman och håller ordning och reda.

I sommar hoppas vi kunna ta emot ca 2 500 barn under nio veckor, vecka 24 – 32.

För att kunna söka ska du vara född senast 2005*. Vi vill att du som söker ska kunna jobba minst fyra veckor. Framför allt vill vi att du har härlig energi och delar vårt mål att ge alla barn den bästa veckan på sommarlovet.

Vi tar endast emot ansökningar genom vårt webbformulär. Har du frågor är du välkommen att maila sommar@kfumalnas.se.

*Går du ut åk 9 i juni kan du söka sommarjobb på Alnäs via Uppsala kommuns sommarjobbsförmedling under våren. Skriv i ansökan att du vill jobba på Alnäs. Dessutom ska en ansökan göras via vårt webbformulär​ före 20 januari 2021.

Hoppas vi ses i sommar!

Ansökan

Ansökan öppnar i december och stänger därefter i januari