Skip to content
Sök

Konferenspaket

Alnäs erbjuder en fantastisk mötesplats för både större och mindre grupper. Vi har satt ihop några olika paket där måltider, lokal och aktiviteter ingår för grupper på minst 6 personer. Att mötas utanför kontorets väggar ger ett värdefullt energitillskott till gruppen. Drick kaffe med fågelkvitter och se sjön glittra i solen, välkomna till Alnäs för ett aktivt möte!

Alla priser är per person och inklusive moms.

För bokningsförfrågan
Kontakta oss på bokning@kfumalnas.se.

Lilla paketet

För er som vill lämna kontorets fyra väggar och ha tid för egna diskussioner i en lugn och mysig miljö nära skog och sjö. Vi sköter allt runt omkring och ni kan fokusera på era viktigaste frågor.

Starta dagen med en walk and talk och kanske ett bad från bryggan för de som vill. Ha möte i en av våra mysiga lokaler och avsluta med lunch från Cajsas kök.

8:00: Morgonpromenad & kallbad i Ekoln

9:00 Mötestid med kaffe & fralla

12:00 Lunch

Pris per person: 450:-

Outdoor-paketet

För arbetsgruppen som vill ha en naturnära konferens.

Starta dagen med en walk and talk och kanske ett bad från bryggan för de som vill. Ha möte i en av våra mysiga lokaler följt av lunch från Cajsas kök. Efter lunch kan man välja mellan att paddla kanot på Ekoln eller göra Skogsutmaningen, där man i grupper om 3-4 personer får lösa uppgifter ihop i skogen runt vårt område. Dagen avslutas med kaffe och kanelbulle.

8:00: Morgonpromenad & kallbad i Ekoln

9:00 Mötestid med kaffe & fralla

12:00 Lunch

13:00 Skogsutmaningen eller kanotpaddling.

15:00 Kaffe & kanelbulle

Pris per person: 650:-

Teambuilding-paketet

För er som vill få chans att verkligen jobba med gruppen i en vacker, naturnära miljö. Detta paket passar också bra som inspiration till att arbeta med upplevelsebaserat lärande och friluftspedagogik, exempelvis för lärarlaget.

Dagen börjar med en walk and talk och ett kallbad för de som vill. Därefter följer mötestid i en av våra mysiga lokaler och lunch från Cajsas kök.

Efter lunch följer en aktivitet med fokus på samarbete. På Alnäs bygger vi våra samarbetspass utifrån modellen TSU, (Trygghet, Samarbete, Utmaning), en äventyrsmetodik som utgår ifrån upplevelsebaserat lärande enligt konceptet Project Adventure. Dagen avslutas med kaffe och kanelbulle.

8:00: Morgonpromenad & kallbad i Ekoln

9:00 Mötestid med kaffe & fralla

12:00 Lunch

13:00 Aktivitet – Samarbetsövningar ledda av Alnäs instruktörer

15:30 Kaffe & kanelbulle

Pris per person: 925:-

Utmaningspaketet

För arbetsgruppen som gillar utmaningar! Klättra upp bland trädtopparna efter möte i inspirerande miljö.

I det här alternativet börjar ni med en morgonjogg/promenad längs vattnet följt av kallbad för de som vill. Därefter har ni 3 timmar avsatt för egna möten och sedan serveras lunch i vår tältkåta. Efter lunch är det dags för en aktiv eftermiddag i vår höghöjdsbana eller en utmanande mångkamp ledd av Alnäs instruktörer.

8:00: Morgonjogg/promenad & kallbad i Ekoln.

9:00 Mötestid med kaffe & fralla

12:00 Lunch

13:00 Aktivitet – Höghöjdsbanan eller mångkamp

15:30 Kaffe & kanelbulle

Pris per person: 1050:-

Vildmarks-paketet

2-3 timmars samarbete för personalgrupper på upp till 12 personer vid vår mysiga Scoutstuga i Vårdsätraviken.

Aktiviteten börjar redan vid parkeringen (Vårdsätra Strandpromenad) där våra instruktörer tar emot. Från parkeringen är det cirka 1 kilometers promenad till Scoutstugan.  Tillsammans med en instruktör möter gruppen ett antal utmaningar, alla med den gemensamma nämnaren att det bara finns ett sätt att lösa problemet – att samarbeta. I pausen samlas vi runt lägerelden och dricker kaffe och reflekterar tillsammans.

Pris: 445:-/person

 

Vi är tacksamma för att ni har ert möte eller aktivitet hos oss! Allt överskott går oavkortat till vår barn- och ungdomsverksamhet. Alnäs ägs och drivs av den ideella barn- och ungdomsföreningen KFUM Uppsala. När ni har er konferens, möte eller aktivitet hos oss bidrar ni till att vi kan fortsätta att bedriva och utveckla Alnäs för de unga. Tack!