Skip to content
Sök

Klassresa

På Alnäs lägergård får gruppen och individen möjlighet att skapa minnen för livet! Gården är full av roliga och utmanande aktiviteter. Som deltagare blir du en del i en fantastisk gemenskap där du får möjlighet att utvecklas och utmana dig själ i trygga miljöer tillsammans med kompisar, ledare och instruktörer. Att besöka oss är en perfekt start på terminen eller som en rolig och givande avslutning innan sommarlovet. Många väljer att boka ett av våra färdigplanerade och prisvärda klassresa- eller lägerskola paket. Då slipper ni planera så mycket.

På gården har vi totalt 35 sängplatser fördelat på 2 sovsalar och ett mindre rum med 3 sängar i. Vi har även en stor kåta med plats för ca 30 personer om ni vill övernatta med en äventyrlig känsla.

Vid ankomst till gården tas ni emot av personal, som visar er runt på gården och visar er till ert boende. Efter lunch drar sedan de instruktörsledda aktiviteterna igång. Frukost, lunch och middag serveras i vår stora matsal. Kvällstid kan ni grilla korv, ha lägerbål eller ha fria aktiviteter på anläggningen. Under vistelsen har ni tillgång till 5 kanadensare och en roddbåt.

Vi har färdiga paket för er grupp. Det är en prisvärd lösning med program som vi vet fungerar. Priserna som anges är för ungdomsgrupper och avser helpension.

Måltider

Vi erbjuder frukost, lunch , middag och kvällsmål.

Senast två veckor före ankomst ska ni meddela en allergilista och specialkost. Alnäs serverar enbart nötkött. Om ni har deltagare som är gluten, laktosintoleranta eller äter vegetarisk kost så tillgodoses detta. Det serveras aldrig maträtter med nötter i. Om det finns andra allergier så behövs det en personlig kontakt med kökspersonalen.

Kvällsmålet, dygn ett, består av en grillbricka som innehåller 2 korvar med bröd/person och saft. Kvällsfika, dygn två, består av smörgås med pålägg och saft.

Priser

Två dagar och en övernattning: 1 050 kr/elev, 450 kr/medföljande vuxen

Tre dagar och två övernattningar: 1 875 kr/elev, 900 kr/medföljande vuxen

För bokningsförfrågan

Kontakta oss på bokning@kfumalnas.se