Skip to content
Sök

Klättring

Uppåt!

Topprepsklättra med instruktör på vår 10 meter höga tresidiga klättervägg utomhus och testa bouldering på vår bouldervägg.

Gruppstorlek 6 – 15 personer.

Pris

  • Klättring med en instruktör, 2 timmar 2250:- 
  • Klättring med två instruktörer, 2 timmar 3000:-  

Vem kan klättra?

Klättring är en fysisk och mentalt utmanande sport, men också allsidig och passar de flesta åldrar. På vår vägg tar vi emot barn från 6 år och uppåt. Aktiviteten lämpar sig även för personer med lindrigare funktionsnedsättning. Att ta sig uppåt, från grepp till grepp, är spännande och kan ge de flesta ett pirr i magen. Hur högt du än lyckas ta dig kan du känna dig stolt och nöjd över vad du åstadkommit, samtidigt som du tränat hela din kropp.

Att klättra passar allt från barnfamiljen till en företagsgrupp som vill testa på en aktivitet.

Hur klättrar man?

Alla våra pass leds av utbildade instruktörer som guidar er genom hela aktiviteten. Först ger instruktören en säkerhetsgenomgång, sen visar hen hur klättringen går till, därefter det dags för er att ta er uppåt själva. Vi har en 10 meter hög vägg med tre sidor varav två av dem har överhäng. Här topprepsklättrar ni och är hela tiden säkrade.. Vår utrustning fyller alla säkerhetskrav och består av selar, repbromsar och karbiner i aluminium, allt för ni ska ha en säker och kontrollerad klättring.